Op vakantie in Limburg

Door het wisselvallige weer denkt niet iedereen gelijk aan een vakantie in eigen land. Nederland is echter is prachtig land om zelf op vakantie te gaan. Wilt u ontsnappen aan het drukke gevoel van de stad? Dan is Limburg dé bestemming voor u!

Net zoals in het buitenland

Een vakantie in Limburg kan aanvoelen als een vakantie in het buitenland. Door de prachtige heuvels, gastvrijheid en het heerlijke bourgondische eten kunt u even al uw zorgen vergeten. Limburg grenst aan zowel België als Duitsland dus u kunt vanaf uw vakantiebestemming ook makkelijk een dagje de grens over. Bij het Drielandenpunt in Vaals komen de grenzen van Nederland, Duitsland en België samen. Drie landen in een dag bezoeken is op deze manier mogelijk.

Natuur

De natuur in Limburg is prachtig. Limburg is daarom de perfecte bestemming voor actieve vakanties. Er zijn ontzettend veel mooie wandel- en fietsroutes die vaak perfect te combineren zijn met een heerlijke lunch. Doordat er veel natuurgebieden zijn kunt u makkelijk uw hond meenemen op vakantie. U moet er wel rekening mee houden dat niet alle natuurgebieden losloopgebieden zijn.  Honden zijn op veel terrassen gewoon welkom.

Overnachten

Overnachten kan natuurlijk in een hotel, maar er zijn veel meer prachtige accommodaties te vinden in Limburg. Het beste kunt u op zoek naar een mooie bed & breakfast. Deze zijn meestal gelegen in de wat minder toeristische plaatsen. U komt hierdoor op mooie plaatsen waar u normaalgesproken niet zou komen. De gastvrouw en gastheer hebben vaak nog hele leuke tips voor uw vakantie. Op deze manier krijgt u een echte unieke ervaring.

Taxi Meerssen

De grotere steden zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer maar wanneer u een bezoekje wil brengen aan de wat kleinere dorpjes wordt dit lastiger. Taxi Meerssen kan dan een uitkomst zijn. Natuurlijk kunt u ook van de service van taxi Meerssen gebruik maken als u naar een grotere stad wil. Cocktailavond in Maastricht? Geen probleem! Bestel een taxi bij taxi Meersen en u en uw gezelschap kunnen met een gerust hart cocktails drinken. Daarnaast scheelt het u een hoop problemen met parkeren en parkeerkosten.

Activiteiten

Er zijn een heleboel activiteiten die u kunt doen wanneer u in Limburg op vakantie gaat. Wilt u een dagje gaan shoppen. Dan zijn steden als Maastricht en Venlo een aanrader. Ook de Designer Outlet in Roermond is geliefd bij de fanatieke shoppers. Wilt u meer te weten komen over de geschiedenis? Dan kunt in heel veel verschillende musea terecht. Ook een bezoekje aan de kasteelruïne en Fluweelengrot is een aanrader.

taxi meerssen

Lees ook:  Verdwalen in de Belgische Ardennen

No Replies to "Op vakantie in Limburg"