Nog meer inzicht in je uren registratie

Keeping is de afgelopen weken druk bezig geweest met verbeteringen. Onder deze verbeteringen vallen de nieuwe gedetailleerde rapporten. In deze blog gaan wij je deze verbeteringen op een rij zetten en kort toelichten. Zo ben jij weer up to date en haal je het maximale uit de Keeping applicatie.

Tijdregistraties zijn vanaf nu beter inzichtelijk

Je wilt soms wel eens inzien welke tijdregistratie er achter de rapportages schuilgaan. Dit is nu mogelijk door het gebruik van gedetailleerde rapportages. Het enige wat je hoeft te doen is klikken op het detail icoontje dat gegeven is in een rapport. Nadat je dit gedaan hebt krijg je vanzelf een overzicht van tijdregistraties. Dit overzicht laat alle afzonderlijke tijdregistraties zien inclusief bijbehorende notities. Waar je wel even rekening mee moet houden is dat het rapport slechts 500 tijdregistraties per keer weergeeft. Is dit niet genoeg? Dan kun je onderaan klikken op “Doorgaan naar de volgende pagina”. Hier staat dan de rest van de tijdregistraties weergegeven.

Tijdkaart voor snelle aanpassingen

Wil je vanuit de detailrapportages een paar aanpassingen doorvoeren? Dat kan vanaf nu nog eenvoudiger. Het enige wat jij hoeft te doen is te klikken op een tijdregistratie. Nadat je dit gedaan hebt kun je snel en gemakkelijk naar de desbetreffende tijdkaart gaan.

 

Exporteer nu ook bestanden naar .xlsx of .csv

Vanaf nu kun je heel gemakkelijk je bestanden omzetten naar .xlsx of.csv. Het enige wat je hoeft te doen is naar het desbetreffende bestand te gaan en hier bovenin te klikken op exporteer. Nadat je hierop klikt wordt er automatisch een .xlsx of .csv bestand voor je aangemaakt. Let op! Ook deze exports zijn beperkt tot 500 tijdregistraties per pagina. Wil je in een keer alles exporteren? Dan kun je  gebruik maken van de ingebouwde exportfunctie. Je vindt deze functie in het instellingenmenu van je keeping app of desktop programma.

 

Waar werken wij op dit moment aan?

Je urenregistratie in Keeping was nog nooit zo makkelijk. Het wordt nog beter want op dit moment zijn wij weer druk bezig om volgende veranderingen te implementeren. Hieronder geven wij een kort voorproefje van de veranderingen die binnenkort worden doorgevoerd:

  • Het samenstellen van detailrapportages bestaande uit meerdere projecten, gebruikers of taken;
  • Het printen van een rapportage of detailrapportage;
  • Het downloaden van een PDF van een rapportage of detailrapportage; en
  • Een mooi staafdiagram in het rapportage overzicht.

 

 

Lees ook:  Alles wat je moet weten over het uitlaatsysteem

No Replies to "Nog meer inzicht in je uren registratie"


    Got something to say?

    Some html is OK