Motorrijlessen in Sittard-Geleen

Wil jij al jarenlang jouw motorrijbewijs halen? Wij weten zeker dat je bij motorrijschool Limburg aan het juiste adres bent! Onze instructeurs zijn ervoor opgeleid om jou op te begeleiden tot een bekwame motorist. Bij motorrijschool Limburg bieden wij enkel en alleen lessen van hoge kwaliteit aan. Onze rijschool heeft een ontzettend hoge slagingspercentage ! Lessen van hoge kwaliteit in combinatie met ons scherp tarief zorgen ervoor dat jij met Motorrijschool Limburg jouw motorrijbewijs binnen no-time haalt.

Motorrijlessen Sittard

Je begint jouw motorrijlessen in Sittard-Geleen met oefeningen die jouw voertuigbeheersing verbeteren. Je begint daarom altijd op een parkeerplaats. Zo kun je zonder stress en in alle rust jouw motor leren kennen. Wij doen de oefeningen voor, eventueel met jou achterop. Heb jij het gevoel van jouw motor helemaal te pakken? Dan gaan we langzamerhand werken om de weg op te kunnen. Stap voor stap lijdt motorrijschool Sittard-Geleen jou op tot een echte motor bestuurder!

Motorrijlessen Sittard

Nadat je behendig kan omgaan met een motor zetten we de lessen voort op de openbare weg. Jij rijdt alleen op de lesmotor en de instructeur volgt jou met een volgmotor. We stellen van tevoren samen de motor af. Tijdens het rijden geven wij jou via een oortje instructies door. Motorrijlessen volgen is echt teamwork. Jij hebt de controle en krijgt instructies en informatie van de opleider. We gaan op jouw tempo aan de slag en zorgen er samen voor dat je alles onder de knie krijgt.

Motorrijschool Sittard

Er zijn een aantal soorten motorrijbewijzen (rijbewijs A). Welke jij gaat behalen is volledig afhankelijk van jouw jouw leeftijd. Je kan al vanaf je 18e opgaan voor rijbewijs A1, op je 20e voor rijbewijs A2 en op je 21e al voor rijbewijs A (met code 80). Met rijbewijs A1 mag je een motor besturen met maximaal 11kW en met rijbewijs A2 motoren met maximaal 35kW. Met een code 80 mag je dezelfde motoren besturen als rijbewijs met A2, alleen vervalt de code 80 na 2 jaar. Hierna mag je alle motoren besturen, ook al ben je dan nog geen 24 jaar oud.Ben je 24 jaar of ouder dan kan je gelijk op voor het volledige rijbewijs A. Hierbij is er geen beperking op het vermogen van de motor waarop je mag rijden.

Motorrijschool Sittard

Bijna iedereen haalt wel zijn autorijbewijs, maar er is een veel kleiner percentage dat in bezit is van een motorrijbewijs. Veel mensen zijn bang om op een motor te rijden, je bent namelijk een stuk kwetsbaarder. De motorrijlessen in Sittard-Geleen bij BIKEcademy zorgen er voor dat je zelfverzekerd en zonder angst, op jouw motor kunt stappen. Hierdoor kun je echt genieten van het motorrijden.

 

Lees ook:  Automaat leren rijden in Nederland

No Replies to "Motorrijlessen in Sittard-Geleen"


    Got something to say?

    Some html is OK