De meest stijlvolle nagelontwerpen

Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende producten en methodes om je nagels te doen. Er komen steeds weer nieuwe producten op de markt en trends veranderen met de minuut. Maar hoe maak je nu een stijlvol nagelontwerp? Om dit te doen kun je gebruik maken van verschillende producten en kleuren. In deze blog gaan we je daar meer over vertellen.

BIAB nagels

De afkorting BIAB staat voor Builder in a Bottle. Het is een bouwgel in een potje wat voorzien is van een kwastje. Je kunt de gel dus aanbrengen op de manier hoe je nagellak ook aanbrengt. Met deze gel kun je de nagels verstreken maar ook een kleine verlenging maken. Doordat de BIAB zo makkelijk aan te brengen is, kun je dit eenvoudig zelf doen. Na 3 weken kun je de nagels na behandelen. Zo blijven je nagels mooi en verzorgd.

Nude kleuren

Erg populair zijn nagels in een nude kleur. Nude kleuren zijn zoals de naam het al zegt huidkleurige tinten. Licht roze, beige en licht bruin zijn voorbeelden van die nude kleuren. Deze kleuren geven je nagels een natuurlijke uitstraling. Maar de kunst is om de juiste nude kleur te kiezen die bij je huidskleur past. Het mooiste is als je een kleur kiest die net iets lichter is dan je huid. Kies je namelijk dezelfde kleur als je huid, dan vallen je nagels helemaal niet meer op. Geeft de kleur je handen een gele of grauwe kleur? Kies dan voor een ander nude tint, deze past dan namelijk niet goed bij je huid.

Vind je deze kleuren net iets te saai? Er zijn ook cate eye nude kleuren. Cat eye gellak geeft een holografisch effect op de nagels door middel van het gebruik van een magneet. Kijk hier voor informatie over Magnetic cat eye.

Nail art

Ben je niet het type voor de natuurlijke nagels die we net hebben besproken. Dan is nail art iets voor op jouw nagels. Nail art is versiering op je nagels, door middel van tekeningen met nagellak. Dit hoeven geen complete rozen te zijn. Alleen een paar golfjes of streepjes zijn ook al nail art. Op Pinterest zijn heel veel verschillende ideeën te vinden. Voor feestdagen of speciale evenementen zijn ook verschillende designs te vinden.

Voor mooie nail art kun je naar een nagelsalon gaan die daar ervaring in heeft, maar je kunt het natuurlijk ook zelf doen. Met een beetje creativiteit en een stille hand kom je al een heel eind. Ben je niet zo creatief? Geen probleem! Er zijn verschillende stempel platen te koop om nail art mee te maken. Dit zijn metalen plaatjes waarin bepaalde design zijn gegraveerd. Op dit plaatje doe je een beetje nagellak en hier druk je op met een doorzichtige stempel. Als het design op je stempel zit kun je hem op je nagel drukken, en klaar is kees.

French manicure

De french manicure is altijd al een populair nageldesign geweest. Dit komt doordat het een tijdloos en stijlvol design is. Bij een french manicure worden de nagels voorzien van een witte rand aan de top van de nagel. Traditioneel wordt de rest van de nagel dan gelakt in een natuurlijke kleur. Tegenwoordig is het populair om de french manicure met verschillende kleuren te maken. Je kunt het zo gek niet bedenken met het design op je nagels. Maar de traditionele french manicure blijft nog het meest stijlvol.

Lees ook:  Fiets of een e chopper? 

Wil je graag alleen een manicure? Lees dan in deze blog hoe een manicure in Rotterdam werkt!

No Replies to "De meest stijlvolle nagelontwerpen"