Meer halen uit investeringen

Je kunt je voor stellen dat een land als de Verenigde Staten wemelt van de bedrijven. Boston bijvoorbeeld is een stad waar veel bedrijven zijn gevestigd. TR Engelgroup is er daar een van. Dat betekent niet dat ze alleen in de Verenigde Staten actief zijn, want dat is gewoon niet waar. TR Engelgroup werkt ook in delen van Europa en het Midden-Oosten. Met de hulp van meerdere huisvestingsprofessionals en voormalige hotelmanagers en vicepresidenten bieden ze verschillende soorten expertise aan voor hun klanten en klanten. TR Engelgroup probeert zo goed mogelijk te helpen door advies te geven over het verminderen van risico’s en het maximaliseren van investeringen. Het uiteindelijke doel is om hun klanten te helpen betere resultaten te behalen dan hun concurrenten.

 

Werkwijze

Het geen waar ze zo trots op zijn is de creatie van een aantal zelf opgezette hotelmerken. Dit toont aan dat het team van tr engel group ervaren is en de benodigde expertise heeft om hun klanten en hun investeringen te helpen groeien en een bepaald niveau te bereiken. Om dit te bereiken gebruiken ze gedenkwaardige branding.

 

tr engel group

 

Ervaringen

Zoals op de website duidelijk wordt weergegeven heeft de organisatie de afgelopen jaren veel deel mogen nemen aan mooie projecten. Al in verschillende en unieke stijlen. Neem bijvoorbeeld het Banana Island Resort in Doha (Qatar). Een adembenemende constructie midden in een prachtige blauwe zee. Het resort biedt alles wat u wenst in een ontspannen, ontspannen accommodatie. Een ander geweldig voorbeeld is The Nomad Hotel in New York City. De vergaderruimte van het hotel is ongeveer 10.000 vierkante meter groot en heeft een classificatie van 4 sterren.

 

Professionele groep

Het team van TR Engelgroup is klein maar effectief. De oprichter is Thomas Engel. Thomas wordt beschreven als een echte leider en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de branche. Matthew Engel staat naast Thomas en hij is de algemeen directeur. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in de vastgoedsector wat goed van pas komt tijdens zijn werkzaamheden binnen het bedrijf. Robert Hunter heeft geholpen bij het ontwikkelen van enkele van de meest interessante sport- en entertainmentfaciliteiten van Canada. Voordat hij bij TR Engelgroup ging werken, was hij de CEO van PROFAC Management Group. Eindelijk hebben we Jim Flynn, een hardwerkende senior directeur met meer dan 30 jaar ervaring in de branche.

Lees ook:  Het scheiden van bedrijfsafval

No Replies to "Meer halen uit investeringen"


    Got something to say?

    Some html is OK