Kleding voor heren

Tegenwoordig kan iedereen dragen wat hij of zij wil, maar voor de heren lijkt het lastiger om zich te kleden hoe ze willen. Vaak zie je vooral jongeren jongens met een trainingspak lopen van bijvoorbeeld Malelions konceptstore, hier is natuurlijk niks mis mee. Maar uit onderzoek is gebleken dat veel mannen zich liever “veilig” kleden in plaats van wat ze willen. Een jongen met een roze trui zal je vast wel al eens gezien hebben, maar niet vaak. Het kan zijn dat ze het lef er niet voor hebben of dat ze zich er niet fijn in voelen.

 

Malelions konceptstore

Gevoelens uiten door kleding

Je uit je gevoelens ook door de kleding die je draagt, zelfs als je dit zelf niet door hebt. Wanneer je je in de ochtend niet vrolijk voelt en geen zin hebt in de dag zul je sneller naar een zwarte of donkere outfit grijpen dan naar een vrolijke kleurrijke outfit. Maar hoe komt dit? Daar is nog geen verklaring voor, maar je kunt wel je gevoel beïnvloeden door de kleding die je draagt. Dit kan vele kanten op qua gevoel, maar veel mensen zijn ervan overtuigd dat je in de ochtend bij het aankleden al kunt bepalen hoe jij je wilt voelen die dag en dat daar dan de juiste outfit bij zoekt. Wanneer je een trainingspak van malelions konceptstore draagt, zul je je door de dag waarschijnlijk relaxt voelen.

 

De eerste indruk

Ook kleding beïnvloed je eerste indruk, denk eens terug aan een moment dat je ging solliciteren. Of denk eens aan een moment dat je een presentatie geeft. Trek je dan toch iets anders uit de kast dan op een gewone werkdag? Grote kans dat je deze vraag met ja beantwoord. Het doet er namelijk toe. Het doet er toe dat jij een bepaalde indruk achterlaat. Daar denk je over na. Je trekt waarschijnlijk toch net even dat ene jasje aan of doet hakken aan of mannen net dat nette bloesje. Omdat je een goede indruk achter wilt laten en of omdat je je op een bepaalde manier wilt voelen.

Lees ook:  Een aantal tips om beter te slapen

No Replies to "Kleding voor heren"


    Got something to say?

    Some html is OK