Ken jij Webflow al?

Tegenwoordig is WordPress je van het als het gaat om het bouwen van een website. Weet wel dat WordPress bij lange na niet de enige manier is om een goede website online te zetten. Webflow bijvoorbeeld is een gedeugde concurrent met zo haar eigen kenmerken en voordelen. Het hebben van een website is eigenlijk een pre voor elk bedrijf. Op een website vind je alles en deze draagt dan ook bij aan je online autoriteit. Heb jij een mooie website en jouw grootste concurrent niet, dan mag je zelf raden naar wie de klant het liefste komt.

 

Waarom zo populair?

Net als concurrenten Jimdo en WordPress is Webflow een CMS. CMS staat voor Content Management System. Voor de mensen die een beetje Engels kunnen, dit betekent dus dat het een systeem is dat het erg makkelijk maakt om je eigen content te beheren. Het aanpassen van tekst, video’s en afbeelding wordt hierdoor voor iedereen makkelijk. Het grootste deel van alle websites die tegenwoordig online staan worden via een CMS gecreëerd. Waarom nog steeds veel mensen voor een WordPress website kiezen in plaats van een Webflow website? Ten eerste, om de naam zelf. Ten tweede, WordPress is gewoon erg makkelijk. Toch is het niet altijd de meest geschikte oplossing. Vaak worden bij de aanlevering van WordPress websites slechts een template gerecycled. Dit ziet er niet altijd even netjes uit.

 

Webflow website vs. WordPress website

Waarom zou je Webflow gebruiken als WordPress al zoveel wordt gebruikt? Een goede vraag waar ook een duidelijk antwoord voor geld. Beide systemen hebben zo hun eigen voordelen. Omdat WordPress zoveel wordt gebruikt wil dat nog niet zeggen dat het system waterdicht is en voor werkt. Webflow profiteert van een snelle werking, meer designmogelijkheden en een hogere veiligheid. Het is niet dat WordPress geen grote voordelen heeft hoor. Het is niet voor niets dat 30% van alle websites wereldwijd gebaseerd zijn op dit platform. WordPress staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid, diverse plug-ins én het feit dat het op maat maken van een website vrij makkelijk is.

 

Webflow website

Lees ook:  Een KPI dashboard om prestaties te meten

No Replies to "Ken jij Webflow al?"


    Got something to say?

    Some html is OK