Het huren van een fotohokje

Met een paar vrienden, vriendinnen, collega’s of familie in een fotohokje duiken om gekke of leuke foto’s te laten maken is iets wat al jaren gebeurt. Herinner jij de fotohokjes nog op het station? Tegenwoordig zie je de fotohokjes in het openbaar niet meer vaak. Maar ze komen nu juist wel steeds vaker voor op feestjes en andere gelegenheden. Het is zelfs ontzettend populair aan het worden. Op bruiloften wordt zo’n photobooth vaak gehuurd. Altijd een goed idee dus om een fotohokje te huren!

Een glimlach als je het fotohokje induikt

Ben je weleens op een bruiloft of zakelijk event in zo’n photobooth gedoken? Wellicht op een bruiloft, kerstfeest of een open dag. Je wordt al enthousiast als je staat te wachten, want de mensen voor je zijn aan het lachen en komen met de plezier weer uit de photo booth.

Fotostrip

De afgedrukte fotostrip kunnen ingeplakt worden in het gastenboek met een leuke tekst erbij. Of neem een extra photostrip om deze mee naar huis te nemen. Dan heb je altijd een leuk en grappig aandenken aan deze gebeurtenis.

Props

Als je een photobooth huurt, vergeet dan niet om props te regelen die bij de photobooth gebruikt kunnen worden. Het leukste is om props te kiezen die bij het thema passen. Je kan ook kiezen voor een standaard leuke set met een pruik en snor, dat valt altijd goed in de smaak!

Leuke herinnering

Een foto is wellicht een van de, of de leukste herinnering die je kan hebben aan een event. Niets prikkelt het geheugen meer dan een foto. Met het huren van een photobooth krijgen de bezoekers een leuke herinnering en direct de foto’s geprint om naar huis te nemen. Dat is zeker een van de leukste aandenken! Als je een photobooth gaat huren op een zakelijk event, dan kan je ook altijd kiezen om jouw logo erbij te printen.

Green screen photobooth

Een green screen photobooth huren is ook altijd leuk om te doen! Met een green screen studio kun je namelijk je foto’s een hele andere draai geven. Je staat namelijk voor een standaard groene achtergrond, maar digitaal kan er van alles aan veranderd worden! Denk bijvoorbeeld aan een leuke achtergrond waar je in een bootje zit op het water. Zo kun je net wat extra’s toe te voegen aan jouw foto’s.

 

Lees ook:  Bloggen en SEO hoe werkt dat?

No Replies to "Het huren van een fotohokje"


    Got something to say?

    Some html is OK