Een photobooth op je trouwfeest

5 redenen om een photobooth te huren voor jouw  trouwfeest

Een photobooth kan er ook voor zorgen dat uw gasten goed vermaakt worden. Daarom hebben we hier 5 redenen neer gezet waarom jij een photobooth wil hebben op je trouwfeest.

1: Met de photobooth kun je makkelijk live foto’s printen. Je kunt deze foto strips meerdere keren uitprinten. Zo kun je je gasten een uniek bedankje meegeven en kun je ook een fotostrip voor jezelf bewaren. Ideaal, want je maakt je gasten blij en je hebt zelf ook nog de herinneringen. Wat ook leuk is om te doen is de fotostrip te laten plakken in het gastenboek.

2:Er kunnen grappige props gecombineerd worden met de photobooth. Daarnaast zorgen de filters en digitale stickers voor een glimlach op de gezichten van de bruiloftsgasten. Je maakt ook eenvoudig grappige filmpjes en gifjes.

3: De photobooth zorgt voor vermaak voor jong en oud op je trouwfeest

4: U kunt ook een host inhuren die u ondersteunt bij de photobooth. De host zal er ook voor zorgen dat de kinderen bezig gehouden worden. Zo hoeven de kinderen zich niet te vervelen en hebben ook zij een leuke tijd op het trouwfeest.

5: Met een volledig zelf aanpasbare photobooth van Photoboothpoint zorg je dat de photobooth perfect bij het thema past. Je kan bijvoorbeeld een photobooth trouwfeest versie aanvragen.

Heb je na het lezen van deze blog meer interesse gekregen in het huren van een photobooth? Kijk dan eens op de website van photobooth en regel een foto hokje op je bruiloft.

Foto’s voor je bruiloft of trouwfeest

Eindelijk is het zo ver. Na maanden plannen en zorgen dat alles perfect verloopt is een van de meest belangrijkste dagen van je leven bijna daar.

Heb je ook gedacht aan vermaak voor je gasten? Zo nee, wat als we u nu vertelde dat u dit vermaak kan combineren met het maken van foto’s? de oplossing is namelijk een photobooth.

Een photobooth kan de perfecte oplossing zijn voor foto’s te maken op je trouwfeest zonder het inhuren van een professionele fotograaf. Jong en oud kan door deze photobooth verschillende foto’s maken waardoor het ook nog een perfect middel is voor vermaak van je gasten.

Lees ook:  Waarom een goed bevochtigde lucht zo belangrijk is

1 Reply to "Een photobooth op je trouwfeest"


Got something to say?

Some html is OK