Dit is de beste steelstofzuiger van dit moment

De steelstofzuiger wint steeds meer aan terrein en steeds meer mensen zien dan ook de voordelen in van deze snoerloze manier van stofzuigen. Er komen alsmaar meer varianten van de steelstofzuiger op de markt en daarom is het voor veel consumenten steeds moeilijker om een keuze te maken. Wij zijn op zoek gegaan naar de beste steelstofzuiger van dit moment én we hebben de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet.

Waar moet de beste steelstofzuiger aan voldoen?

Omdat een steelstofzuiger over het algemeen niet over een snoer beschikt, is het belangrijk dat de beste steelstofzuiger over een goede accu beschikt. Je wilt immers niet dat je stofzuiger na alleen de woonkamer al leeg is. Het is dus belangrijk dat de accuduur voldoende is om het hele huis in één keer mee te kunnen stofzuigen. Ook de zuigkracht is erg belangrijk. Steelstofzuigers met een accu hebben namelijk minder zuigkracht dan een stofzuiger met snoer. Dat is ook meteen het eerste nadeel van de steelstofzuiger. Het is helaas geen volwaardige vervanger van een gewone stofzuiger. Hij heeft namelijk duidelijk meer moeite met bepaalde dingen op te zuigen dan een gewone stofzuiger. Het laatste punt waar de beste steelstofzuiger aan moet voldoen zijn de extra bijgeleverde accessoires. Sommige steelstofzuiger komen met handige accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een meubelzuigmond, een turboborstel en een wandoplader.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een steelstofzuiger

Ben je van plan om een steelstofzuiger aan te schaffen? Dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. We hebben er al een aantal genoemd, namelijk de accuduur en de zuigkracht. Dit zijn tevens de twee belangrijkste zaken. Let goed op de accuduur van de stofzuiger die jij op het oog hebt. Meestal staat er bij vermeld hoe lang je kunt stofzuigen met de bijgeleverde accu. Daarnaast is het belangrijk dat je steelstofzuiger een goede zuigkracht heeft. Let er op dat het vermogen dat bij een stofzuiger vermeld staat, over het vermogen van de accu gaat. En niet van de motor. Het vermogen geeft dus niet de zuigkracht aan.

En dit is de winnaar

De Dyson V11 Absolute Extra Pro is bij ons als winnaar van beste steelstofzuiger van het moment uit de bus gekomen. Hij ziet er mooi uit en de werking is erg goed. Deze steelstofzuiger heeft een accuduur van 60 minuten, voor de meeste mensen voldoende om het hele huis mee te stofzuigen. Ook de zuigkracht is goed vergeleken met andere modellen. Deze steelstofzuiger beschikt over een LCD scherm die onder andere de status van de accu aangeeft en wanneer de stofzak vol is. Ook wordt hij geleverd met verschillende handige accessoires als een kierenzuiger en een zachte afstofborstel. Voor ons dus een terechte winnaar!

Lees ook:  Hoe kunt u uw kantoor duurzamer maken?

No Replies to "Dit is de beste steelstofzuiger van dit moment"


    Got something to say?

    Some html is OK