De carrière van Gaby Blaaser

Bron afbeelding: Parra.nl

Misschien ken je haar nog wel van haar acteer debuut in de soap “Onderweg naar Morgen”. Sindsdien heeft zij niet stilgezeten en benut zij volop elke kans om haar carrière portfolio te vergroten. Zo heeft zij onder andere gespeeld in de bekendste Jeugdsoap van Nederland en maakte ze in 2014 haar debuut in de bekendste soap van Nederland. De bloedmooie en talentvolle actrice is steeds meer te zien in de entertainment business. In deze blog geven wij meer informatie over haar privé leven, carrière en toekomstige projecten.

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser werd geboren op 7 juni 1986 in Amsterdam. De actrice is van Nederlandse komaf is 33 jaartjes jong en de kleindochter van de bekende cabaretier, songwriter en acteur Jan Dirk Blaaser. Gaby Blaaser groeide op in Amsterdam Nieuw-West in de wijk Slotervaart. Van kleins af aan was zij al bezig met dansen en zingen. Net zoals haar opa houdt zij erg van entertainen en was het dus al vrij vroeg duidelijk welke kan t zij op wilde.

De start van een spetterende carrière

Sinds 2006 is Gaby Blaaser actief als actrice in verschillende Nederlandse tv programma’s. Ze maakte haar debuut in de Nederlandse serie Onderweg naar Morgen, waar zij de rol speelde van Manon. Al snel vervolgde zij haar carrière in de Nederlandse jeugd soap “Spangas”. Ze speelde hier de rol van Jolé vanaf 2007 tot en met 2010. Dat was echter niet haar enige rol want in dezelfde periode heeft zij onder andere meegespeeld in in Zeg ‘ns Aaa en Flikken Maastricht. Vanaf 2014 tot 2016 speelde zij in Nederlands bekendste soap serie “GTST” waar ze de rol speelde van Sacha Kramer. In 2016 kondigde zij aan om deel te nemen aan het programma “Expeditie Robinson”.

Toekomstige projecten

Op het gebied van toekomstige projecten zit Gaby Blaaser ook niet stil. Zo zal zij vanaf 2020 meespelen in de Nederlandse versie van “The Bachelorette”. In dit programma hoopt ze uit de 18 vrijgezelle mannen de liefde van haar leven te vinden. Tv is niet het enige waar Gaby veel actief is. Op social media heeft Gaby Blaaser een grote following gecreëerd. Zo beheert zij een Instagram account met maar liefst 300000 volgers. Gaby Blaaser is dus here to stay en zal de komende jaren steeds meer van zich laten horen.

 

 

Lees ook:  Rondtrekken voor beginners

No Replies to "De carrière van Gaby Blaaser"


    Got something to say?

    Some html is OK