3 bijzondere huisjes in Texel

Het huren van een huisje op Texel is een aangename manier om te verblijven. Er zijn hier mooie locaties te vinden waar je het eiland kunt beleven. Hieronder hebben wij 3 bijzondere huisjes neergezet.

Wegdromen in een romantische Pipowagen

 

 

 

 

 

 

Bij het huren van een huisje op Texel kun je ook kiezen voor een meer bijzonder alternatief. Een goed voorbeeld hiervan is de Pipowagen. Deze wagen is verscholen tussen het groen en omringd door een grote tuin met terras. Hierdoor, is dit een heerlijke plek om tot rust te komen. De Pipowagen is romantisch ingericht en heeft een knusse bedstee voor twee. De Pipowagen ligt op zo’n vier kilometer afstand van de Cocksdorp. Hier zijn veel mooie natuurgebieden te vinden in de omgeving.

Overnachten in een Amerikaanse Airstream

Heb je behoefte aan een bijzondere overnachting op Texel? Dan is een verblijf op Camp Silver Island Hideway aan te raden. Op deze plek staan 8 Amerikaanse Airstreams achterin het oude land van Texel. Deze Amerikaanse Airstreams zijn speciaal vormgegeven door ontwerper Christopher Deam uit San Francisco. Deze Airstreams zijn zeer comfortabel uitgerust met vloerverwarming , airco en luxe inrichting. Het uiterlijk van deze Airstreams vormen een scherp contrast met de natuurlijke ligging in de schilderachtige omgeving. Op deze plek heb je een prachtig zicht op de mooie zonsondergangen, wolkenluchten en een betoverende sterrenhemel.

 

 

 

Kom volledig tot rust in deze prachtig gelegen B&B

Overnachten op Texel is erg fijn vanwege de privacy en rust. Een verblijf in een B&B kan ook heel prettig zijn. Zo ook een verblijf in De Zoute Wind. Dit huisje gelegenop een rustige locatie in een mooi landelijk en bosrijke omgeving ligt net buiten de drukte van De Koog. Hierdoor vormt het dan ook een prima uitvalsbasis voor het verkennen van het eiland. je wordt hier extra in de watten gelegd door de attente gastvrouw die zorgt voor een voortreffelijk ontbijt.

 

 

Lees ook:  Het nieuwe onderwijs in de jaren 60

No Replies to "3 bijzondere huisjes in Texel"


    Got something to say?

    Some html is OK