Alles over Interpolis

Hoor je de naam Interpolis? Dan denk je waarschijnlijk aan “Interpolis, glashelder”.  Dat is geen toeval. Bijna iedereen in Nederland denkt dan aan deze boodschap en dat heeft te maken met de reclame van Interpolis. Deze werd vroeger constant op tv weergegeven en is daardoor bij veel Nederlanders in de hersenen opgeslagen. Toch si het nog lang niet voor iedereen duidelijk wat Interpolis precies is? Is het voor zorgverzekeringen? Is het zakelijk of particulier? Op deze vragen geven we hieronder antwoord!

Wat is Interpolis?

De organisatie is een financiële dienstverlener die onder andere zorgverzekeringen aanbiedt. Buiten zorgverzekeringen biedt Interpolis autoverzekeringen, schadeverzekeringen en diefstalverzekeringen aan. Het is geen kleine organisatie en behoort tot een van de grootste Nederlandse bedrijven. Duizenden mensen zijn  hier werkzaam op allerlei verschillende gebieden. Sommige zijn gefocust op een speciaal aangeboden product, anderen houden zich vooral bezig met klantcontact. Dit kan op zowel particulier als zakelijk gebied zijn. Het klantaanbod van Interpolis is dan ook opgebouwd uit zakelijke als particuliere klanten. Tot een aantal jaren geleden was Interpolis zelfstandig. Tegenwoordig is dit niet meer het geval en is het overgenomen door Achmea.

Klantenservice Interpolis

Als Interpolis ergens goed in is dan is dat wel de communicatie naar de klant toe. Interpolis is glashelder met de communicatie naar hun klanten toe en dat wordt erg gewaardeerd. Hier staat het bedrijf dan ook bekend om en daardoor streeft het er naar dit te blijven doen. Bij de afdeling klantenservice Interpolis is dit niet anders . Hier wordt gefocust op het transparant blijven naar de klant toe. Hier wordt dan ook heel erg op gelet en indien dit niet gebeurt wordt hier meteen verandering in gebracht. Dit maakt Interpolis een van de klantvriendelijkste en eerlijkste verzekeringsmaatschappijen.

Lees ook:  Hoe meer aandacht te genereren middels winkel reclame

No Replies to "Alles over Interpolis"


    Got something to say?

    Some html is OK