De interieurtrends van 2021

Een mooi nieuw interieur, wie wil dat nu niet? Als jij er helemaal klaar voor bent om jou huis een frisse nieuwe inrichting te geven, dan hebben wij hier de beste tips voor jou! We gaan in 2021 weer helemaal terug naar de basis met mooie licht kleuren en duurzame materialen. Ook halen we buiten weer naar binnen en ga alles wel een beetje meer in balans zijn.

 

De kleuren van 2021

Aarde tinten en donkerblauw. Dat zijn de keuren van 2021. Aarde tinten geven jouw woning net dat beetje rust en warmte wat nodig is. Daarnaast zijn aardetinten ideaal om te combineren met blauwe, groene of rode tinten. Wil je nu helemaal trendy zijn dan is donkerblauw de kleur van het moment. Een echte statement kleur met een klassiek randje. Je mag best een beetje spelen met kleuren, maar zorg er wel voor dat de kleuren goed blij elkaar passen.

 

Duurzame meubels

Vintage en duurzaam zie je tegenwoordig in veel huizen terug. Het is een goed manier om oude meubels te recyclen en je huis weer helemaal hip te maken. Daarnaast zijn retro meubels ook weer helemaal terug. Marktplaatsen staan er vol mee en vele mensen spenderen uren aan het zoeken naar dat ene pronkstuk. Als je wilt matchen met de aardtinten dan moet je kiezen voor minimalistische en lichte meubelstukken. Misschien wel gemaakt van gerecycled materiaal.

 

Een statement maken

Als je dan op zoek gaat naar een pronkstuk mag dit best wel een statement zijn. Een mooie grote vaas of misschien toch wel een opvallend behang. Zorg natuurlijk wel dat het statement past bij de rest van de woning. Als je kiest voor de hippe kleur donkerblauw in de woning dan zorg dat je ook een behang hebt of kussentjes in dezelfde kleur samenstelling.

 

Back to nature

Als laatste mogen er ook meer planten in het huis. We halen de natuur weer graag naar binnen. Ook houten vloeren zijn weer helemaal hip. Als je nu niet zo van het onderhouden van planten bent dan kan je altijd nog kiezen voor droogbloemen in alle kleuren en maten. Meer tips? Kijk dan eens op woonspots.nl!

 

woonspots.nl

Lees ook:  Een houtkachel in de tuin

No Replies to "De interieurtrends van 2021"